MÍTING INTERNACIONAL DE PALAFRUGELL-COSTA BRAVA

0
585

Aquest dissabte 29 de maig es realitzarà tretzena edició del Míting Internacional d’Atletisme Palafrugell Costa Brava, organitzat pel Patronat Municipal d’Esports i el Club Atlètic de Palafrugell, a l’Estadi Josep Pla Arbonès de la ciutat gironina. El míting es troba dintre del circuit internacional de l’E.A.P. (Europe Athlétisme Promotion) que aplega un total de 13 mítings internacionals. Com cada any, aquest míting internacional està dotat amb premis econòmics pels atletes guanyadors de cada una de les 15 proves del programa. També hi ha incentius pels que pugin aconseguir batre un rècord de l’estadi, rècord del circuit EAP, i també premis a les deu millors marques aconseguides.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.