Eva Sanz, després de guanyar la Cursa de Collserola, participarà a la XIV edició dels 20 quilòmetres Adidas a València

0
456

La XIV edició dels 20 quilòmetres Adidas, que es disputarà el pròxim diumenge, 30 de maig, a València a partir de les 9 hores, ha canviat completament el seu itinerari i els organitzadors han disposat que els últims cinc quilòmetres es disputen pel llit del riu Túria i que la meta estiga situada a l´´estadi d´´atletisme que hi ha situat al tram tres. Esta variació és la gran novetat d´´esta carrera que, segons van apuntar els organitzadors, tindrà una participació superior als 2.200 corredors. Entre els atletes destaca el corredor d´´Adidas Nicodemus Kiprono de Kenya, que té una marca d´´1 hora 3 minuts en la mitja marató. A més d´´este, en categoria masculina, destaquen l´´espanyol Oscar Martín, el kenyà David Rono i els marroquins, Mitaib Nain i Hicham Ettaichmi. En la categoria femenina la participació més destacada serà la d´´Eva Sanz, Marta Fernández de Castro i Tina María Ramos, per part espanyola, la kenyana Emily Chelangat i l´´equatoriana Sandra Ruales.| La llista de premis en metàl·lic va des dels 800 euros per als dos primers classificats en cada categoria, fins als 75 euros del sisé al desé lloc en cada categoria. Per a poder accedir a estos premis els corredors hauran d´´efectuar una marca inferior a 1 hora 6 minuts i les corredores 1 hora i 20 minuts. L´´eixida de la prova tindrà lloc a les 9 hores des de l´´avinguda Manuel de Falla i el temps límit per a cobrir els 20 quilòmetres acabarà a les 11.15 hores. La passada edició hi va haver una participació pròxima als 2.200 atletes i els responsables esperen arribar enguany als 2.500. La decisió de córrer els últims cinc quilòmetres per l´´antic llit del riu Túria convertit en un parc és, segons el president de la Societat Esportiva Correcamino, Roberto Ferrandis, pel fet que serà "molt millor per als corredors i així s´´acostarà la carrera al públic". A més, serà una prova amb vista a l´´itinerari de la pròxima marató de València que pretenen que també transcòrrega pel riu en el seu 25 aniversari. A l´´acte de presentació dels 20 quilòmetres Adidas va estar a més de Ferrandis, el representant de la marca a Espanya, Javier Andrés, el regidor d´´Esports de l´´Ajuntament de València, Cristóbal Grau, i el president de la Federació Valenciana d´´Atletisme, Juan de Dios Leal.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.