2004: Any Europeu de l´Educació per mitjà de l´Esport

0
567

Actualment, a Europa, una de cada tres persones practica algun esport amb regularitat (fet extrapolable a la realitat catalana), però integrar l’esport en l’educació i en la vida de les persones és encara un repte de les polítiques educatives, esportives, socials i sanitàries de la nostra societat. Per això el Parlament Europeu ha decidit proclamar el 2004 com a Any Europeu de l’Educació per mitjà de l’Esport, com a iniciativa per reforçar els lligams entre el món esportiu i l’educatiu, demostrant que a més de la passió i de la competició, l’esport transmet uns valors cívics que contribueixen a una millor educació. El Consell Català de l’Esport s’ha volgut sumar als actes de suport a aquest Any Europeu per fer un pas més en la sensibilització de la societat catalana envers aquesta realitat educativa de l’esport.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.