L’EQUIP FEMENÍ DE L’HOSPITALET ATLETISME ÍNTEGRA 2 A LA FINAL DE DIVISIÓ D’HONOR.

0
474

Aquest dissabte 22 de maig tenir lloc al “Complex Esportiu L’Hospitalet – Nord” la 2ª Jornada de la Divisió d’Honor Femenina d’atletisme que va determinar els quatre equips que el proper 12 de juny lluitaran definitivament pel títol. L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 va complir el seu màxim objectiu d’aquesta temporada i en un encontre guanyat per l’A. A. Catalunya – UBAE amb 31.861punts va quedar en tercera posició amb 31306 punts, per darrera també del F. C. Barcelona amb 31.704 punts. La màxima igualtat i l’altíssim nivell de marques va estar la característica més important d’aquest encontre que classificava directament l’equip guanyador per a la final mentre la resta va haver d’esperar a les classificacions per taula internacional de l’altre encontre disputat a Saragossa i amb triomf final pel gran favorit pel títol el C. A. València – Terra i Mar. Finalment van estar el F. C. Barcelona i L’Hospitalet – Atletisme – ÍNTEGRA 2 les dues entitats que participaran a la final, només 29 punts van separar finalment a les riberenques del segon classificat a terres aragoneses (31306 per 31277 punts).| Destacar de nou el doble aconseguit en 100 metres llisos per Kudirat Akhigbe i Cristina Sanz, després guanyadores del 400 metres llisos (amb Mireia Martí segona) i 200 metres llisos respectivament; també doble amb 1500 metres amb Miriam Ortiz i Maria Carbó totalment recuperada de les greus lesions que la van apartar dos anys de la competició i el triomf de Nancy Guillen en llançament del martell. Bones actuacions però sense victòria per Judit Plà en 3000 metres, Laia Forcadell en 400 metres taques (segona per sota del minut), les joves marxadores Nerea Costal i Heura Llopis amb millor marca personal, Sònia Godall en llançament del disc i Marta Alonso en llançament de la javelina. De la resta de l’encontre destacar les marques aconseguides per l’argentina Solange Wittenveen en slt d’alçada (1m84), Gemma Riatos amb 3m80 en salt amb perxa i Núria Ferrer amb 45m74 per part de l’A. A. Catalunya UBAE. Per part del F. C. Barcelona destaquen els triomfs de la recordwoman espanyola de 3000 metres obstacles Rosa Morató, de Cora Olivero en 400 metres tanques, d’Eva Pérez en 5000 metres marxa i el doble aconseguit per Irache Quintanal en llançament del pes i del disc. Finalment per part del J’Hayber – Playas de Castellón destacar els triomfs de Aliuska López en 100 metres tanques i de Tayme O’Reilly que va sobrepassar els sis metres en salt de llargada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.