SEGONA JORNADA DE LA LLIGA ESTATAL DE CLUBS

0
576

Aquest cap de setmana, 22 i 23 de maig, es celebrarà la segona jornada del CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS en les categories de Divisió d’Honor i Primera Divisió. <br> Com sabem, aquesta temporada s’ha canviat el sistema de competició en la Lliga de Clubs. Aquesta segona jornada serveix per delimitar els quatre clubs que es classificaran per lluitar pel títol en els encontres finals, i també els quatre clubs que tindran que disputar un encontre final per a eludir els dos llocs que estan destinats pel descens. El dissabte 22, els homes del Futbol Club Barcelona disputen l’encontre per a accedir als llocs per la lluita pel títol a les pistes del Polisportiu Municipal Gaetà Huget de Castelló, i es trobarà amb el J’Hayber Playas de Castelló, la Reial Societat de Sant Sebastià FIACT, i la Universitat d’Oviedo. També en homes i el mateix dissabte, l’Agrupació Atlètica de Catalunya UBAE disputa l’encontre per a eludir tenir que participar en el quadrangular final on lluitaran per no descendir a la Primera Divisió. L’Agrupació es desplaçarà al Polisportiu de Moratalaz de Madrid i competirà contra el LV by La Vuelta, Avia Ajuntament de Vitòria i el CAI Gran Canària.| En dones, els tres clubs representants catalans disputen l’encontre classificatori per la lluita pel títol, i el celebraran al Complex Esportiu de L’Hospitalet Nord. Participen el F.C. Barcelona, l’Agrupació Atlètica de Catalunya UBAE, l’Integra 2 L’H-CNB, i el J’Hayber Playas de Castelló. El diumenge 23, es realitzaran els encontres de la Primera Divisió, on tenim tres representants catalans en categoria femenina lluitant per a eludir les places de l’encontre del descens. A l’Estadi Municipal J. Pla i Arbonés el CA Palafrugell – Girona Costa Brava, el GE i E Gironí, i el CA Vic es trobaran amb el Caja Jaén en un interesant encontre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.