Ofertes d´Estiu 2004

0
345

Consulteu la web de <a href="http://www.atletisme.com/runningvalles/">Running Vallès</a> i busqueu l´apartat "<a href="http://www.atletisme.com/runningvalles/ofertesestiu.htm">ofertes d´estiu 2004</a>" on trobareu la sabatilla que busqueu al millor preu! Una secció amb uns preus exclussius pels internautes d´aquesta pàgina on podeu consultar models i talles de sabatilles a preus increïbles per aquest estiu 2004. L´stock s´actualitza regularment. Consulta-la i s´intinteressa la pots adquirir presencialment a la botiga o rebre-la a domicili per un import mínim adicional en 24 hores a qualsevol punt de Catalunya. Contacta amb Running Vallès a <a href="mailto:runningvalles@ya.com?subject=des d´atletisme.com">runningvalles@ya.com</a> i…aprofita per "cremar" sabatilles aquest estiu!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.