PRESENTACIÓ DEL PLA DE PROMOCIÓ DE L´ATLETISME AL DISTRICTE DE SANT MARTÍ

0
372

Aquest migdia, al Saló de Cròniques de l´Ajuntament de Barcelona, s’ha fet l’acte de presentació del Pla de Promoció de l´Atletisme al districte de Sant Martí. A l´acte hi han assistit personalitats com Francesc Narváez, Regidor del districte de Sant Martí; Núria Carrera, Presidenta del Consell del Districte de Sant Martí; Gabriel Arranz, responsable de Promoció Esportiva de l´Ajuntament de Barcelona; Alfred Morales, Director General de Barcelona de Serveis Municipals; i Romà Cuyàs, President de la Federació Catalana d´Atletisme. Francesc Narváez ha presentat aquest Pla amb l’objectiu principal d’incrementar el nombre de practicants d´atletisme mitjançant diferents iniciatives, adreçades principalment a la població en edat escolar, que es desenvoluparan a diversos espais dels barris de Sant Martí. El Pla també busca donar a conèixer i facilitar la pràctica de l’atletisme als joves del districte, consolidar i enfortir el calendari de curses populars del districte, afavorir la utilització de les pistes d’atletisme del Complex Esportiu Municipal de Mar Bella, incrementar el suport als clubs, i difondre les activitats del pla perquè arribin a tots els col·lectius.| El President de la Federació Catalana d’Atletisme, Romà Cuyàs, ha mostrat el suport de la federació i ha manifestat la necessitat que sorgeixin iniciatives com aquesta que treballin la promoció i la pràctica de l’atletisme entre els més joves. També han assistit a l’acte, per donar suport al Pla, atletes d’alt rendiment com Rosa Morató, Encarna Granados i Moisès Campeny.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.