PRESENTACIÓ DEL PLA DE PROMOCIÓ DE L´ATLETISME AL DISTRICTE DE SANT MARTÍ

0
554

Aquest migdia, al Saló de Cròniques de l´Ajuntament de Barcelona, s’ha fet l’acte de presentació del Pla de Promoció de l´Atletisme al districte de Sant Martí. A l´acte hi han assistit personalitats com Francesc Narváez, Regidor del districte de Sant Martí; Núria Carrera, Presidenta del Consell del Districte de Sant Martí; Gabriel Arranz, responsable de Promoció Esportiva de l´Ajuntament de Barcelona; Alfred Morales, Director General de Barcelona de Serveis Municipals; i Romà Cuyàs, President de la Federació Catalana d´Atletisme. Francesc Narváez ha presentat aquest Pla amb l’objectiu principal d’incrementar el nombre de practicants d´atletisme mitjançant diferents iniciatives, adreçades principalment a la població en edat escolar, que es desenvoluparan a diversos espais dels barris de Sant Martí. El Pla també busca donar a conèixer i facilitar la pràctica de l’atletisme als joves del districte, consolidar i enfortir el calendari de curses populars del districte, afavorir la utilització de les pistes d’atletisme del Complex Esportiu Municipal de Mar Bella, incrementar el suport als clubs, i difondre les activitats del pla perquè arribin a tots els col·lectius.| El President de la Federació Catalana d’Atletisme, Romà Cuyàs, ha mostrat el suport de la federació i ha manifestat la necessitat que sorgeixin iniciatives com aquesta que treballin la promoció i la pràctica de l’atletisme entre els més joves. També han assistit a l’acte, per donar suport al Pla, atletes d’alt rendiment com Rosa Morató, Encarna Granados i Moisès Campeny.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.