Aquest diumenge es disputa la 14 Cursa per Collserola a Cerdanyola del Vallès

0
313

Aquest diumenge a partir de les 9,30 del matí es disputa la Cursa per Collserola amb sortida i arribada al Passeig d´Horta (Zona Municipal de Fontetes). Organització: Ajuntament de Cerdanyola Servei d´Esports i Lleure. La distància és de 13,6 km per camins de muntanya. Hi haurà entrepà, begudes, fruita, samarreta i una bossa amb obsequis per a tots els participants. Hi haurà servei de vestidors, guarda-roba, dutxes, massatges i piscina .

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.