Destacats atletes de més de 20 països prendran part al 13è Míting d’Atletisme de Palafrugell

0
2279

El proper dissabte 29 de maig està prevista la celebració de la tretzena edició del Míting Internacional d’Atletisme de Palafrugell, prova que ha esdevingut clàssica dins el calendari català, estatal i del Circuit Europeu de Mítings d’Atletisme. La marxa de les negociacions fan preveure un magnífic nivell a cadascuna de les proves, amb la presència d’atletes de més de 20 països, molts d’ells els millors a les respectives disciplines. El programa horari previst per aquest any és el següent: 19,15 400 m tanques M alçada M disc F 19,30 400 m tanques F 19,45 500 m escolars M 19,50 500 m escolars F 20,00 800 m M 20,15 200 m F 20,30 200 m M triple F javelina M 20,45 1500 m F 21,00 110 m tanques M 21,15 100 m tanques F 21,30 3000 m M A l’hora de decidir les proves s’ha optat per oferir un espectacle concentrat, de poc més de 2 hores de durada i amb només dos concursos simultanis, per permetre a l’espectador gaudir-ne en tot moment sense perdre’s detall del que succeeix. Els millors gironins Una de les característiques principals que el Míting de Palafrugell sempre ha tingut cura és la de donar oportunitat als millors atletes gironins d’actuar en una competició de nivell davant del seu públic. L’edició d’enguany no podia ser una excepció, i de moment ja es compta amb la inscripció de Jordi Mayoral , vigent Campió d’Espanya dels 200 m, Lluís F. Martín Recordman gironí dels 800 m, i Imma Clopés l’atleta olímpica del club organitzador que preveu córrer els 100 m tanques. La resta d’atletes destacats del club i la demarcació prendran part a les seves respectives proves procurant la consecució de bons registres. L’espectacle està previst que comenci a les set de la tarda amb la desfilada tradicional de banderes dels països participants, oferta pels alumnes de les escoles de la població.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.