L’EQUIP JÚNIOR FEMENÍ DE L’HOSPITALET ATLETISME ÍNTEGRA 2 SOTS – CAMPIÓ DE CATALUNYA

0
312

Dissabte 15 de maig va tenir lloc a l’Estadi “Joan Serrahima de Barcelona” la disputa del 13è. Campionat de Catalunya de Clubs Júnior. Un cop més l’equip femení de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 va poder demostrar el seu potencial i malgrat no assolir el títol va aconseguir una puntuació el suficientment alta per permetre-li defensar el títol de campiones d’Espanya aconseguit el darrer any. L’A. A. Catalunya va estar campiona amb 13.436 punts per davant de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 amb 12.976 i el F. C. Barcelona amb 12.796 punts. Destacar les victòries de Mireia Martí e 200 metres llisos, Tania Jiménez en triple salt i els relleus de 4 x 100 compost per Eva Ngui, Laura Arquer, Mireia Martí i Lucía Rodríguez i de 4 x 400 compost per Helena López, Núria Cases, Enea Cabanas i Oyidiya Oji. Destacar també les bones actuacions de Gal•la Caixal en 100 metres tanques, Adriana Burés en salt d’alçada, Chaima Gharbaoui en salt de llargada i Nera Costal en 5000 metres marxa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.