L’EQUIP JÚNIOR FEMENÍ DE L’HOSPITALET ATLETISME ÍNTEGRA 2 SOTS – CAMPIÓ DE CATALUNYA

0
454

Dissabte 15 de maig va tenir lloc a l’Estadi “Joan Serrahima de Barcelona” la disputa del 13è. Campionat de Catalunya de Clubs Júnior. Un cop més l’equip femení de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 va poder demostrar el seu potencial i malgrat no assolir el títol va aconseguir una puntuació el suficientment alta per permetre-li defensar el títol de campiones d’Espanya aconseguit el darrer any. L’A. A. Catalunya va estar campiona amb 13.436 punts per davant de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 amb 12.976 i el F. C. Barcelona amb 12.796 punts. Destacar les victòries de Mireia Martí e 200 metres llisos, Tania Jiménez en triple salt i els relleus de 4 x 100 compost per Eva Ngui, Laura Arquer, Mireia Martí i Lucía Rodríguez i de 4 x 400 compost per Helena López, Núria Cases, Enea Cabanas i Oyidiya Oji. Destacar també les bones actuacions de Gal•la Caixal en 100 metres tanques, Adriana Burés en salt d’alçada, Chaima Gharbaoui en salt de llargada i Nera Costal en 5000 metres marxa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.