L’EQUIP FEMENÍ DE L’HOSPITALET ATLETISME ÍNTEGRA 2 LLUITARÀ PEL TÍTOL DE DIVISIÓ D’HONOR.

0
420

El proper dissabte 22 de maig tindrà lloc al “Complex Esportiu L’Hospitalet – Nord” la 2ª Jornada de la Divisió d’Honor Femenina d’atletisme que determinarà els quatre equips que el proper 12 de juny lluitin definitivament pel títol. L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 després d’aconseguir una brillant quarta posició després de la primera jornada tant sols per darrera del F. C. Barcelona i Scorpio 71 – Mondo que l’havien derrotat al primer encontre i del màxim favorit per aconseguir el títol València Terra i Mar té serioses opcions d’aconseguir una de les places per accedir a l’encontre final. Malgrat algunes baixes importants per lesions L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 comptarà amb les seves màximes figures: Cristina Sanz en 100 i 200 metres llisos, Kudirat Akhigbe en 100 i 400 metres llisos, Laia Forcadell en 400 metres tanques, Judit Plà en 3000 metres llisos, Marta Alonso en llançament de la javelina, Sònia Godall en llançament del disc, Anna Bové en 800 en 800 metres llisos i Nancy Guillen en llançament del martell. Els equips que competiran a L’Hospitalet són el F. C. Barcelona, l’A. A. Catalunya – UBAE, el J’Hayber Playas de Castellón i L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.