Francesc Narváez i Romà Cuyàs presenten el Pla de promoció de l´Atletisme al districte de Sant Martí

0
462

Aquest dimecres 19 de maig, a les 12.00 h, al Saló de Cròniques de l´ Ajuntament de Barcelona (entrada pel carrer Font de Sant Miquel), tindrà lloc la presentació en roda de premsa del Pla de Promoció de l´Atletisme al districte de Sant Martí. A l´acte hi assistiran el regidor del districte de Sant Martí, Francesc Narváez; la presidenta del Consell del Districte de Sant Martí, Núria Carrera; el responsable de promoció esportiva de l´Ajuntament de Barcelona, Gabriel Arranz; el director general de Barcelona de Serveis Municipals, Alfred Morales, i el president de la Federació Catalana d´Atletisme, Romà Cuyàs. Es tracta d´un pla pioner a la ciutat Barcelona que té com a objectiu principal incrementar el nombre de practicants d´atletisme mitjançant diferents iniciatives, adreçades principalment a la població en edat escolar, que es desenvoluparan a diversos espais dels barris de Sant Martí. Aquest pla té, entre d´altres, el suport d´entitats, associacions i del Consell de l´Esport del Districte de Sant Martí, dels clubs d´atletisme de Sant Martí, de Barcelona de Serveis Municipals, de la Regidoria d´Esports de l´Ajuntament de Barcelona i de la Federació Catalana d´Atletisme.| *A roda de premsa hi assistiran també els atletes següents: · Rosa Morató (Navarcles-Barcelona, 19/6/1979) -Campiona d´Espanya absoluta de 3.000 metres obstacles. -Recordwoman d´Espanya de 3.000 metres obstacles. -Campiona de Catalunya en diverses ocasions i diferents especialitats en pista i Cross. -Guanyadora de les dues últimes edicions del Circuit Gran Premi Català de Cross. · Moisès Campeny (Riudellots de la Selva-Barcelona, 27/5/1979) -Recordman d´Espanya absolut de martell. -Campió d´Espanya absolut de martell (1999, 2000, 2001, 2002 i 2003). -Campió de Catalunya de martell en diverses ocasions. · Encarna Granados (Girona, 30/1/1972) -Recordwoman d´Espanya absoluta de 10km marxa a l´aire lliure. -Recordwoman d´Espanya absoluta de 3 km marxa a l´aire lliure. -Medalla de bronze en els 10 km marxa en els campionats del Món a Stuttgart (Alemanya), l´any 1993. -Campiona d´Espanya de marxa atlètica de 10 km ruta els anys 1992, 1994, 1995 i 1997. -Campiona d´Espanya de marxa atlètica de 10 km pista els anys 1993, 1994, 1995 i 2000. -Marxadora olímpica als JJOO de Barcelona (1992) i Atlanta (1996).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.