Francesc Narváez i Romà Cuyàs presenten el Pla de promoció de l´Atletisme al districte de Sant Martí

0
379

Aquest dimecres 19 de maig, a les 12.00 h, al Saló de Cròniques de l´ Ajuntament de Barcelona (entrada pel carrer Font de Sant Miquel), tindrà lloc la presentació en roda de premsa del Pla de Promoció de l´Atletisme al districte de Sant Martí. A l´acte hi assistiran el regidor del districte de Sant Martí, Francesc Narváez; la presidenta del Consell del Districte de Sant Martí, Núria Carrera; el responsable de promoció esportiva de l´Ajuntament de Barcelona, Gabriel Arranz; el director general de Barcelona de Serveis Municipals, Alfred Morales, i el president de la Federació Catalana d´Atletisme, Romà Cuyàs. Es tracta d´un pla pioner a la ciutat Barcelona que té com a objectiu principal incrementar el nombre de practicants d´atletisme mitjançant diferents iniciatives, adreçades principalment a la població en edat escolar, que es desenvoluparan a diversos espais dels barris de Sant Martí. Aquest pla té, entre d´altres, el suport d´entitats, associacions i del Consell de l´Esport del Districte de Sant Martí, dels clubs d´atletisme de Sant Martí, de Barcelona de Serveis Municipals, de la Regidoria d´Esports de l´Ajuntament de Barcelona i de la Federació Catalana d´Atletisme.| *A roda de premsa hi assistiran també els atletes següents: · Rosa Morató (Navarcles-Barcelona, 19/6/1979) -Campiona d´Espanya absoluta de 3.000 metres obstacles. -Recordwoman d´Espanya de 3.000 metres obstacles. -Campiona de Catalunya en diverses ocasions i diferents especialitats en pista i Cross. -Guanyadora de les dues últimes edicions del Circuit Gran Premi Català de Cross. · Moisès Campeny (Riudellots de la Selva-Barcelona, 27/5/1979) -Recordman d´Espanya absolut de martell. -Campió d´Espanya absolut de martell (1999, 2000, 2001, 2002 i 2003). -Campió de Catalunya de martell en diverses ocasions. · Encarna Granados (Girona, 30/1/1972) -Recordwoman d´Espanya absoluta de 10km marxa a l´aire lliure. -Recordwoman d´Espanya absoluta de 3 km marxa a l´aire lliure. -Medalla de bronze en els 10 km marxa en els campionats del Món a Stuttgart (Alemanya), l´any 1993. -Campiona d´Espanya de marxa atlètica de 10 km ruta els anys 1992, 1994, 1995 i 1997. -Campiona d´Espanya de marxa atlètica de 10 km pista els anys 1993, 1994, 1995 i 2000. -Marxadora olímpica als JJOO de Barcelona (1992) i Atlanta (1996).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.