El CA Tarragona, millor club de Catalunya en proves combinades amb 5 medalles al Campionat de Catalunya

0
408

Els atletes del Club Atletisme Tarragona han aconseguit una excel.lent collita de medalles en el Campionat de Catalunya de proves combinades que s´ha disputat aquest cap de setmana a l´Estadi Joan Serrahima de Barcelona, confirmant així el domini que mostra el club tarragoní en les proves combinades a nivell català en els darrers anys. Amb les cinc medalles aconseguides, el club es situa com a millor club de Catalunya en proves combinades, per davant de l´Integra-2, que ha aconseguit tres medalles. Carles Torra ha confirmat de nou el seu estat de forma en imposar-se en la prova júnior, per davant de Robert Romaní, també del CA Tarragona. Els atletes tarragonins haurien pogut copar el podi en la prova junior masculina, però una inoportuna i discutible desqualificació en la prova dels 110 metres tanques ha impedit a Ferran Tortosa ocupar la tercera posició, posició que ocupava al final de la jornada de dissabte, i ha hagut de conformar-se finalment amb la sisena posició. Per la seva banda, Adrià Serres s´ha proclamat sotscampió de Catalunya en categoria promesa i tercer absolut, mentre que l´atleta juvenil Anna Solé, juvenil de primer any, ha estat sotscampiona en la prova juvenil.| Carles Torra ha dominat la prova junior amb una excel.lent marca de 6.503 punts, marca personal, i ha aconseguit marca personal en cinc de les deu proves de què consta el decathló. Les seves marques han estat de 11.45 als 100 metres, 6.96 metres al salt de llargada, 12.31 metres al pes, 1.70 metres en salt d´alçada, 50.95 segons als 400 metres, 16.45 als 110 metres tanques, 32.37 metres al disc, 4.13 metres en salt amb perxa, 39.34 metres en la javelina i 4.34.51 als 1.500 metres. Torra repeteix amb aquesta victòria el triomf aconseguit l´any passat, i a partir d´ara es centrarà en repetir també el títol de campió d´Espanya, en els campionats que es disputaran el proper juliol a Saragossa. En la mateixa prova, Robert Romaní ha estat segon amb 5.564 punts. Romaní, que és atleta junior de primer any, ha fet marca personal en els 100 metres llisos, amb 11.41 segons i als 400 metres amb 54.12 segons. La mala sort s´ha centrat en Ferran Tortosa, en forma de discutible desqualificació en la sortida dels 110 metres tanques. Fins a aquesta prova, Tortosa ocupava la tercera posició, hi havia fet marca personal en els 100 metres llisos, amb 11.2 segons, i en els 400 metres llisos, amb 54.55 segons. Per la seva banda, Adrià Serres s´ha proclamat sotscampió de Catalunya en categoria promesa i tercer absolut, amb una marca de 5.964 punts. Serres s´ha mostrat molt regular al llarg de tot elconcurs, i ha fet marca personal en el salt d´alçada, amb 1.88 metres. La cinquena medalla pel club tarragoní l´ha obtingut Anna Solé en proclamar-se sotscampiona de Catalunya en categoria juvenil, amb una marca de 3.102 punts. Solé, que s´estrena enguany en aquesta prova i categoria, està mostrant una excel.lent progressió, ja que ha aconseguit marca personal en les sis proves de que consta l´hexathló juvenil. Solé ha aconseguit unes marques de 16 segons 19 centèssimes als 100 metres tanques, 1.49 metres en salt d´alçada, 7.79 metres en llançament de pes, 4.86 metres en salt de llargada, 16.41 metres en llançament de javelina i 1.46.57 en els 600 metres. Aquests magnífics resultats confirmen l´excel.lent treball realitzat per aquest grup d´atletes i el seu entrenador, Pere Pardines, amb l´única excepció de Carles Torra, que entrena al CAR de Sant Cugat a les ordres d´en Joaquim Reyes. Els guanyadors en les proves de decathló absolut i promesa masculí han estat Marc Julià (GEiEG) amb 6.954 punts i Alberto Castillo (CA Carrefour Lleida) amb 6.347 punts, respectivament, mentre que en la prova juvenil femenina s´ha imposat Gal.la Caixal, de l´Integra-2. A destacar també la victòria de l´atleta del At. Espluguí en la prova junior femenina. Resultats complets: <a href="http://www.atletisme.com/fca/">http://www.atletisme.com/fca/</a>

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.