DUATLÓ: Marcel Zamora i Sílvia Tremoleda campions de Catalunya

0
483

El Club Natació Olot va organitzar el campionat nacional de Catalunya de duatló el passat dissabte 15 de maig comptant amb 197 esportistes de resistència inscrits i disposats a cobrir les distàncies de 10 km de cursa a peu, 40 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu final. L´entitat organitzadora amb motiu de la celebració del seu 50è aniversari va oferir als participants que van completar la prova sencera amb un pernil, tot i que el més destacable de l´esdeveniment va ser l´alt nivell que van mostrar els esportistes amb l´objectiu d´assolir les posicions d´honor. Marcel Zamora (C.N. Barcelona) i Sílvia Tremoleda (C.N. Reus Ploms) es van ser els primers catalans en creuar la línia d´arribada, proclamant-se campions de Catalunya de l´especialitat tot i que el mallorquí Miquel Capó (New Wave – Alcúdia) va assolir la primera posició de la prova. Zamora i Capó (representants estatals en triatló i duatló, respectivament) són esportistes d´alt rendiment que van repetir la seva actuació al recent duatló de Banyoles disputat sobre la mateixa distància on van liderar la prova destacats des de l´inici, arribant a meta junts sense disputar l´esprint, i si be a Banyoles va ser Zamora primer, a Olot Capó va agafar el seu torn marcant un temps final de 1 h 55 min 03 s.| Per darrera del duet de cap de cursa va haver una lluita aferrissada dins el sector de ciclisme i inicialment els dos corredors del C.N. Reus Ploms Mário Mazana i Xavier Queralt van anar situats en tercera i quarta posicions (al final 5è i 9è en meta, resp.). Sebastià Catllà (P.C. Bonavista) i Agustí Roc (C.T. Vilanova i la Geltrú) van assolir la segona i tercera posicions, respect. del campionat després de mantenir-se dins d´un grup ciclista perseguidor que va arribar a la segona transició a 2 minuts i mig del cap de cursa. La categoria femenina va estar dominada per Sílvia Tremoleda (2h 11 min 19 s) i la seva companya del C. N. Reus Ploms Montserrat Cinca va assolir el sots campionat per davant de Marta Vives (C.N. Mataró) classificada en tercera posició. El Club Natació Reus Ploms va guanyar les classificacions per equips i Fèlix Pérez (C.N. Prat) i Elena Barlabé (C.A. Igualada) mantenen les primeres posicions provisionals del Circuit Català de duatló 2004 a falta de la disputa del Duatló de Jesús (Tortosa).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.