CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA PER CLUBS

0
311

El proper dissabte 15 de maig es celebrarà el Campionat de Catalunya de Marxa per Clubs a l’Estadi d’Atletisme del Parc Can Dragó de Barcelona. L´<a href="http://aacatalunya.brinkster.net/cals_2004.shtml">Agrupació Atlètica Catalunya</a>, organitza aquest campionat conjuntament amb el Xè Trofeu Rossend Cals de marxa atlètica Gran Premi UBAE. Aquest campionat es celebra sobre una distancia de 10 km en categoria masculina i 5 km. en la femenina i el circuit esta ubicat a les rodalies del Parc Esportiu Municipal de Can Dragó. El Futbol Club Barcelona, en homes i l’Agrupació Atlètica Catalunya UBAE són els campions de l’edició anterior i per tant sortiran a defensar el títol autonòmic per equips. | HORARI Trofeu Rossend Cals 16.00 h ALEVÍ MASCULÍ 2 Km. 16.05 h ALEVÍ FEMENÍ 2 Km. 16.20 h INFANTIL MASCULÍ 3 Km. 16.25 h INFANTIL FEMENÍ 3 Km. 16.55 h CADET MASCULÍ / VETERÀ MASCULÍ 5 Km. 17.25 h PRE-BENJAMÍ/BENJAMÍ MASCULÍ 1 Km. 17.30 h PRE-BENJAMÍ/BENJAMÍ FEMENÍ 1 Km. 17.45 h CADET FEMENÍ 3 Km. Campionat de Catalunya 18.05 h JUV-JUN-PROM-SEN-VET FEM. 5 Km. 18.40 h JUV-JUN-PROM-SEN MASC. 10 Km.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.