CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA PER CLUBS

0
447

El proper dissabte 15 de maig es celebrarà el Campionat de Catalunya de Marxa per Clubs a l’Estadi d’Atletisme del Parc Can Dragó de Barcelona. L´<a href="http://aacatalunya.brinkster.net/cals_2004.shtml">Agrupació Atlètica Catalunya</a>, organitza aquest campionat conjuntament amb el Xè Trofeu Rossend Cals de marxa atlètica Gran Premi UBAE. Aquest campionat es celebra sobre una distancia de 10 km en categoria masculina i 5 km. en la femenina i el circuit esta ubicat a les rodalies del Parc Esportiu Municipal de Can Dragó. El Futbol Club Barcelona, en homes i l’Agrupació Atlètica Catalunya UBAE són els campions de l’edició anterior i per tant sortiran a defensar el títol autonòmic per equips. | HORARI Trofeu Rossend Cals 16.00 h ALEVÍ MASCULÍ 2 Km. 16.05 h ALEVÍ FEMENÍ 2 Km. 16.20 h INFANTIL MASCULÍ 3 Km. 16.25 h INFANTIL FEMENÍ 3 Km. 16.55 h CADET MASCULÍ / VETERÀ MASCULÍ 5 Km. 17.25 h PRE-BENJAMÍ/BENJAMÍ MASCULÍ 1 Km. 17.30 h PRE-BENJAMÍ/BENJAMÍ FEMENÍ 1 Km. 17.45 h CADET FEMENÍ 3 Km. Campionat de Catalunya 18.05 h JUV-JUN-PROM-SEN-VET FEM. 5 Km. 18.40 h JUV-JUN-PROM-SEN MASC. 10 Km.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.