“NO MAS FRONTERAS. COM” , ORGANITZA UN VIATGE A ISLANDIA PER PARTICIPAR EN LA PROPERA EDICIÓ DE LA MARATÓ I MITJA MARATÓ DE REYKJAVIK

0
1543

Islàndia es un destí espectacular per a qualsevol amant de la natura. Si a més a més, participem en la <a href="http://www.marathon.is/">marató o mitja marató de Reykjavik</a>, podem realitzar el somni de molts corredors per a les seves vacances, fer coincidir un viatge i una cursa. “No mas fronteras. com” presenta aquesta original proposta per gaudir d’aquesta cursa en terres exòtiques y a més a més, poder realitzar un viatge per a conèixer la bellesa dels insòlits espais naturals d’ Islàndia així com la dels seus extraordinaris fenòmens geològics. El viatge, pensat per als corredors i els seus acompanyants, inclou a més del transport aeri i l’assistència a la cursa, una visita a la zona geotérmica del “Blue Lagoon” el dia després de la cursa . Podrem prendre banys reparadors aprofitant les seves aigües termals i sofroses amb grans propietats minerals. A més a més, s’inclou un minicircuit de tres dies per a conèixer alguns dels seus impactants fenòmens, com geisers, llacs, salts d’aigua, brolladors d’aigües sofroses, falles volcàniques, a més de poder realitzar senderisme per l’extraordinari Vall de Landmannalaugar. El viatge està organitzat per a les dates del 19 al 26 d’Agost, amb sortida en vol directe des de Barcelona. El preu es de 1.485 euros e inclou 5 nits d’hotel i dos d’allotjament en sacs de dormir durant el circuit. El preu del dorsal es de 30 euros per la marató i de 26 euros per el de la mitja marató. Es por realitzar la reserva a qualsevol agencia de viatges. Més informació en el tel. 93-482.72.99 o a l’adreça electrònica <a href="http://www.nomasfronteras.com">www.nomasfronteras.com</a>

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.