“NO MAS FRONTERAS. COM” , ORGANITZA UN VIATGE A ISLANDIA PER PARTICIPAR EN LA PROPERA EDICIÓ DE LA MARATÓ I MITJA MARATÓ DE REYKJAVIK

0
2117

Islàndia es un destí espectacular per a qualsevol amant de la natura. Si a més a més, participem en la <a href="http://www.marathon.is/">marató o mitja marató de Reykjavik</a>, podem realitzar el somni de molts corredors per a les seves vacances, fer coincidir un viatge i una cursa. “No mas fronteras. com” presenta aquesta original proposta per gaudir d’aquesta cursa en terres exòtiques y a més a més, poder realitzar un viatge per a conèixer la bellesa dels insòlits espais naturals d’ Islàndia així com la dels seus extraordinaris fenòmens geològics. El viatge, pensat per als corredors i els seus acompanyants, inclou a més del transport aeri i l’assistència a la cursa, una visita a la zona geotérmica del “Blue Lagoon” el dia després de la cursa . Podrem prendre banys reparadors aprofitant les seves aigües termals i sofroses amb grans propietats minerals. A més a més, s’inclou un minicircuit de tres dies per a conèixer alguns dels seus impactants fenòmens, com geisers, llacs, salts d’aigua, brolladors d’aigües sofroses, falles volcàniques, a més de poder realitzar senderisme per l’extraordinari Vall de Landmannalaugar. El viatge està organitzat per a les dates del 19 al 26 d’Agost, amb sortida en vol directe des de Barcelona. El preu es de 1.485 euros e inclou 5 nits d’hotel i dos d’allotjament en sacs de dormir durant el circuit. El preu del dorsal es de 30 euros per la marató i de 26 euros per el de la mitja marató. Es por realitzar la reserva a qualsevol agencia de viatges. Més informació en el tel. 93-482.72.99 o a l’adreça electrònica <a href="http://www.nomasfronteras.com">www.nomasfronteras.com</a>

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.