Cinc atletes del CA Tarragona al Català de proves combinades

0
450

Un total de cinc atletes del Club Atletisme Tarragona disputaran aquest proper cap de setmana el Campionat Català de proves combinades, que tindrà lloc a les pistes de l´Estadi Joan Serrahima, a Barcelona, amb seriores opcions de medalla. Carles Torra, actual campió català absolut en pista coberta, encapçala la representació de l´equip tarragoní. Torra, que encara és atleta de categoria junior, disputarà la prova del decathló amb la intenció de revalidar el títol aconseguit l´any passat i alhora obtenir una bona marca que li permeti consolidar-se a nivell estatal. Robert Romaní i Ferran Tortosa disputaran també el decathló en categoria junior, amb l´objectiu d´aconseguir la marca mínima per anar al Campionat Nacional, que es disputarà a Saragossa a principis de juliol. Per la seva banda, l´atleta de categoria promesa Adrià Serres disputarà la prova absoluta, prova en la que fou quart en els campionats de pista coberta. Finalment, Anna Solé, en categoria juvenil, buscarà repetir, com a mínim, l´excel.lent tercera posició aconseguida aquest hivern en pista coberta, tot i tractar-se d´una atleta juvenil de primer any.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.