Laura Rosell i Víctor Gonzalo guanyen a Tàrrega.

0
557

La fondista lleidatana Laura Rosell es va adjudicar ahir la quarta edició del quart de marató Ciutat de Tàrrega, que va comptar a la capital de l´Urgell amb una participació de 238 atletes procedents de tot Catalunya. L´atleta, pertanyent a l´Integra 2 barceloní, va fer tota una exhibició i va arribar a la meta amb un registre de 40 minuts i 50 segons, que li va servir per pujar al lloc més alt del podi. Pel que fa a la categoria masculina, el guanyador va ser l´atleta barceloní del Runners World Víctor Gonzalo, que va fer un temps de 34 minuts i 15 segons. En segona posició va arribar Berazzouk Boulahkouk (Maratonians de Balaguer), amb un registre de 34 minuts i 30 segons. Marcos Sanza (Casa Espanya de Sant Julià de Lòria d´Andorra) va quedar tercer amb un temps de 34 minuts i 55 segons. <br> <a href="http://www.atletisme.com/lleida/lleida/classificacions/2004_05_09_ciutat_tarrega.doc">Classificacions en Word (69 kb)</a>: 4t Quart de Marató "Ciutat de Tàrrega"

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.