Laura Rosell i Víctor Gonzalo guanyen a Tàrrega.

0
387

La fondista lleidatana Laura Rosell es va adjudicar ahir la quarta edició del quart de marató Ciutat de Tàrrega, que va comptar a la capital de l´Urgell amb una participació de 238 atletes procedents de tot Catalunya. L´atleta, pertanyent a l´Integra 2 barceloní, va fer tota una exhibició i va arribar a la meta amb un registre de 40 minuts i 50 segons, que li va servir per pujar al lloc més alt del podi. Pel que fa a la categoria masculina, el guanyador va ser l´atleta barceloní del Runners World Víctor Gonzalo, que va fer un temps de 34 minuts i 15 segons. En segona posició va arribar Berazzouk Boulahkouk (Maratonians de Balaguer), amb un registre de 34 minuts i 30 segons. Marcos Sanza (Casa Espanya de Sant Julià de Lòria d´Andorra) va quedar tercer amb un temps de 34 minuts i 55 segons. <br> <a href="http://www.atletisme.com/lleida/lleida/classificacions/2004_05_09_ciutat_tarrega.doc">Classificacions en Word (69 kb)</a>: 4t Quart de Marató "Ciutat de Tàrrega"

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.