La Lliga Internet-Championchip ha arribat al terç de competició

0
654

Amb més de 900 inscrits, la Lliga Internet que es va crear fa uns anys per iniciativa d´uns amics que s´havien conegut per Internet, ha arribat al terç de la competició amb els 10 Km. de Martorell. Formen part de la Lliga les 36 curses entre les més importants de Catalunya i puntuen els 12 millors resultats, per punts, proporcionalment al temps del primer. El algorisme està creat perqué tots els participants tinguin punts. Amb el recolçament dels clubs Maimakansu, Aire, Fila Domingo Catalan, Bikila, Running Vallés, Runnersworld i California Sports entre altres, aquesta Lliga s´està consolidant dins el calendari de fons a Catalunya. La inscripció es gratuïta i oberta a tothom que tingui xip groc que es el codi per automatizar les classificacions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.