Eric Segura de la JAS i Patricia Alvarez han estat els guanyadors de la Pujada Popular a la Salut 10.05.2004

0
398

Els atletes Eric Segura de la joventut Atlètica Sabadell en categoria masculina i Patricia Alvarez en categoria femenina han estat els guanyadors de la vintena edició de la Pujada Popular al Santuari de la Salut, primera prova puntuable pel Campionat de Sabadell de Curses Populars. Una cursa molt igualada en la que Eric Segura i Sergi Silvero del Club Natació Sabadell han entrat junts, però finalment els dos atletes han consensuat que fos Segura el vencendor. Amb només 16 minuts els atletes professionals han recorregut els prop més de 4 quilòmetres i mig que separaven les pistes Josep Molins del Santuari de la Salut, en una edició que tot i el mal temps ha gaudit d´una bona participació, ja que, gairebé 140 persones han disputat aquesta vintena Pujada a la Salut. Gent de totes les edats s´han inscrit en aquesta prova on es podia veure des de famílies senceres, que amb el cotxet i el nen petit, passejaven al gos fins a joves promeses de l´atletisme i els atletes professionals. La JAS i el CNS han estat les entitats esportives que més participants han inscrit a la cursa, tot i que també s´han pogut veure atletes del Barça i d´altres Clubs d´atletisme d´arreu de Catalunya que s´han acostat a la ciutat de Sabadell per participar en aquesta mítica cursa de la Salut. <br> Foto feta per la JAS

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.