L’EQUIP FEMENÍ DE L’HOSPITALET ATLETISME ÍNTEGRA 2 TERCER A LA 1ª JORNADA DE DIVISIÓ D’HONOR.

0
427

Dissabte 8 de maig va donar començament una nova edició de la Divisió d’Honor d’atletisme amb la disputa de quatre encontres quadrangulars que havien de determinar els equips que lluitaran tant pel títol com pel descens. L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 va estar l’encarregat d’organitzar al “Complex Esportiu L’Hospitalet – Nord” el que ha estat considerat l’encontre mes igualat de la jornada, ja que tant l’equip amfitrió com els altres 3 equips participants tenien serioses opcions d’accedir als encontres de lluita pel títol. Finalment va estar el favorit, F. C. Barcelona, el que va aconseguir el triomf final amb 189 punts, per 177 de l’Scorpio 71 – Mondo, 170 de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 i 159 del J’Hayber – Playas de Castellón. El F. C. Barcelona es classifica directament per un dels quadrangulars que determinaran els que equips que lluitaran pel títol, mentre les puntuacions per taula internacional obtingudes pels altres 3 equips els hi ha de permetre lluitar el proper dia 22 de maig defensar les seves opcions de final. En un encontre plegat de grans atletes i magnífic nivell destacaren per L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2, Kudirat Akhigbe guanyadora dels 100 metres llisos amb 11”98 per davant de la seva companya de club Cristina Sanz que pocs minuts abans havia aconseguit el primer lloc en 200 metres llisos amb 24”39; Laia Forcadell va assolir la victòria en 400 metres tanques amb 1’00”38; Marta Alonso tornava a la competició després d’una greu lesió de genoll amb una victòria en llançament de la javelina amb 41m45: Nancy Guillén va guanyar el llançament del martell amb 59m82 i el relleu de 4 x 100 metres llisos compost per Kudirat Akhigbe, Laura Trapero, Laia Forcadell i Mireia Martí amb 47”42. De la resta de proves destacar les victòries de Cora Olivero en 400 metres llisos amb 54”22, Aliuska López en 13”40 en 100 metres tanques, l’altíssim nivell dels 5000 metres marxa amb quatre atletes que van estar la setmana passada a la Copa del Món de Marxa a Naumburg (Eva Pérez, Maite Gargallo, Maria José Povés i Nerea Costal) i el triomf de la internacional Cristina Petite als 1500 metres llisos. La puntuació final per taula internacional va estar: 1r. F. C. Barcelona 31.98 punts 2n. Scorpio 71 – Mondo 31.313 Punts 3r. L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 31.006 Punts 4t. J’Hayber – Playas de Castellón 30.597 Punts

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.