DUATLÓ: Victòries de Francesc Juárez i Eva Ledesma a Reus

0
447

El diumenge 9 de maig es va disputar la 13 a edició del Duatló Ciutat de Reus, prova organitzada pel Club Natació Reus Ploms sota les distàncies de 5 km de cursa a peu, 20 km de ciclisme i 2,5 km de cursa a peu final. Francesc Juárez (C.N. Reus Ploms) i Eva Ledesma (INEFC – Lleida) van resultar guanyadors d´una prova que va resultar força espectacular amb el pas dels 127 participants per les pistes d´atletisme de l´entitat organitzadora, lloc a on també van fer les transicions entre els 3 segments de la prova. La competició no es va definir fins al tercer sector, i a la categoria masculina es va formar un grup de 15 unitats al ciclisme, destacant Francesc Juárez que va prendre una lleugera avantatge sobre els seus companys de cap de cursa just abans de la segona transició que li va permetre marcar un ritme elevadíssim als 2,5 km de cursa finals, creuant la línia d´arribada en primera posició amb un temps final de 1 h 02 min 14s. Per la seva part Eva Ledesma va mantenir un interessant "frec a frec" amb Montserrat Cinca (C.N. Reus Ploms) fins al definitiu tercer segment a on es va imposar clarament finalitzant la prova en primera posició amb un registre de 1 h 10 min 01 s, amb una diferència de 42 segons sobre Cinca. El Club Natació Reus Ploms va guanyar les classificacions per equips amb les 4 primeres posicions individuals masculines (Francesc Juárez, Mário Mazana, Josep Manel Juárez i Lluís Buscail) i amb 5 fèmines situades a partir de la segona posició final (Montserrat Cinca, Maria Sarrado, Laura Díaz, Dolça Ollé i Carme Cózar). Fèlix Pérez (C.N. Prat) i Elena Barlabé (C.A. Igualada) es situen a les primeres posicions del Circuit Català de Duatló 2004 a falta de 2 proves (Olot i Jesús)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.