Chema Martínez primer als 10Km de Martorell

0
319

El favorit Chema Martínez va guanyar la cursa dels 10 Km. de Martorell per devant de José Luis Blanco i altres bons corredors catalans amb un nivell de marques molt bó. En nois va haver-hi desqualificació de la primera, la marroquina Alham Elkaahdi per no tenir llicència federativa i la guanyadora oficial va ser la catalana del AA Catalunya Carolina Menendez. Més de 1000 corredors, molts regals i nou éxit organitzatiu. Els resultats complets a: www.atletisme.com/classificacions/martorell/

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.