COMENÇA LA LLIGA ESTATAL DE CLUBS

0
565

Aquest cap de setmana comença una nova edició del Campionat d’Espanya de Clubs 2.004 en les categories de Divisió d’Honor i Primera Divisió. Aquest any la Lliga de Clubs ha canviat el sistema de competició. Amb el nou sistema tots els encontres són quadrangulars, competeixen dos atletes per prova i club, el sistema de puntuació és mixte (per llocs i per punts segons la taula IAAF), i els horaris són els mateixos per a les tres divisions. Els millors atletes catalans i estatals començaran a competir en aquesta temporada de pista. L’atletisme català té representació tant en la Divisió d’Honor com en la Primera Divisió. En la Divisió d’Honor, el Futbol Club Barcelona i l’Agrupació Atlètica de Catalunya UBAE, disputaran el seu encontre en la categoria masculina el dissabte 8 a l’Estadi Municipal de “Can Dragó” de Barcelona i es trobaran amb la Reial Societat de Sant Sebastià i l’Scania de Pamplona. En dones també tenim dos representants en la divisió d’Honor que són l’Integra 2-L’Hospitalet-CNB, i el FC Barcelona. Disputaran el seu encontre al Complex Esportiu de l’Hospitalet Nord contra l’Scorpio 71 Mondo de Saragossa i el J’Hayber Playas Castelló. | El diumenge 9 es realitzaran els encontres de la Primera Divisió on tenim quatre representants en la categoria femenina que es trobaran a l’Estadi Municipal Josep Maria Pallàs de Vic. Aquests clubs són el CA Vic, el CA Manresa, el GEiE Gironí, i el Palafrugell Costa Brava. A l’historial d’aquesta competició destaca el F.C. Barcelona que ha aconseguit el títol en quinze ocasions, essent el club que més vegades ho ha aconseguit, encara que l’última va ser l’any 1986. En dones, l’únic equip català que ha guanyat la lliga espanyola va ser el Centre Gimnàstic Barcelonès, que ho va fer en tres ocasions en la dècada dels setanta. En els últims anys el València Terra i Mar ha estat el gran dominador de la categoria femenina aconseguint el títol estatal els darrers onze anys de manera consecutiva. En homes el Puma Chapín Jerez ha guanyat les tres últimes edicions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.