Pujada popular a la Salut de Sabadell

0
446

Com cada any, l’Ajuntament de Sabadell ha organitzat la tradicional Pujada a la Salut, que arriba a la 20ª edició amb una novetat: la possibilitat de fer el recorregut passejant. Aquest any es seguirà un nou itinerari d’uns 5.000 metres. Des de les Pistes d’Atletisme Josep Molins, es recorrerà el camí del riu Ripoll, les escales del raval d’Amàlia, la carretera de Caldes, passant per l’interior del bosc del santuari i, finalment, arribant al Santuari de la Mare de Déu de la Salut. La sortida tindrà lloc el diumenge a ¼ de 12 del matí, a la Pista d’Atletisme i el control d’arribada es tancarà a 2/4 d’1 del migdia. La inscripció és lliure i gratuïta i es pot fer el mateix dilluns fins a ½ h abans de la sortida. El dia de la cursa es lliura un dorsal a cada participant. A més, hi ha previst un avituallament per a tots els participants a la línia d’arribada. Els premis es lliuraran a la línia d’arribada un cop acabada la cursa i consistiran en 5 trofeus per als cinc primers classificats de la general, en categoria femenina i masculina. D’altra banda, es donarà un premi de 180 euros en material esportiu als dos centres escolars o entitats de Sabadell que hagin inclòs més participants a la classificació general. Aquests premis es lliuraran un cop feta la classificació general definitiva, a la Diada de l’Esport 2004, que tindrà lloc el proper 5 de juny a la Bassa de Sant Oleguer. La 20ª Pujada Popular a la Salut és puntuable pel 10è Campionat de Sabadell de Curses Populars. També puntuaran 2 proves més: la 26a Cursa Popular de la Festa Major, el dia 5 de setembre, i la 13ª Cursa dels 10 km del club natació Sabadell, al mes d’octubre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.