Chema Martinez i José Luis Blanco correran la 18ª Cursa dels 10 Km. de Martorell

0
563

La presència de l´actual campió d´Europa de 10.000 metres, Chema Martinez, i el Lloretenc José Luis Blanco, són els principals atractius de la prova que tindrà lloc el diumenge 9 de maig La 18ª Cursa dels 10 Km de Martorell, que tindrà lloc el proper diumenge 9 de maig, comptarà amb un cartell de luxe. El club Ad Fines Atletisme Martorell, entitat organitzadora de la prova, ha confirmat la presència de Chema Martinez . La Cursa de Martorell es desenvolupa en un circuit íntegrament urbà amb sortida i arribada a l’Avinguda Fèlix Duran i Cañameras (davant del pavelló esportiu municipal) i té un recorregut exigent i ‘trenca cames’. El rècord de la prova, establert en 29’36” està en possessió del kenià Cherem Simatwa des de l’edició del 2001. Les inscripcions obertes fins al 7 de Maig Les previsions del club Ad Fines és que la Cursa del 10 Km torni a tenir una participació multitudinària i que el diumenge 9 s’apleguin entre 1000 i 1500 atletes. Les inscripcions, que tenen un preu de 9 euros, es poden fer a través del portal d’internet <a href="http://www.siesports.com">siesports.com </a> i als punts habituals, i també en el fax de l’entitat (93 774 09 25).Mes informacio <a href="http://www.clubadfines.com">www.clubadfines.com</a>| La Cursa Infantil Premi Solvay té previst reunir més de 1000 joves atletes (nascuts de l’any 1989 i posteriors), la gran majoria dels quals procedents de Martorell i de les poblacions del voltant. Aquesta prova, que arriba a la sisena edició, obrirà la jornada a partir de les 9 hores en un circuit de 1.300 metres. Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden formalitzar fins al dia 30, al McDonald’s, de Martorell i a l’oficina del club Ad Fines, al complex esportiu del Torrent de Llops, de 6 a 8 de la tarda.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.