Chema Martinez i José Luis Blanco correran la 18ª Cursa dels 10 Km. de Martorell

0
378

La presència de l´actual campió d´Europa de 10.000 metres, Chema Martinez, i el Lloretenc José Luis Blanco, són els principals atractius de la prova que tindrà lloc el diumenge 9 de maig La 18ª Cursa dels 10 Km de Martorell, que tindrà lloc el proper diumenge 9 de maig, comptarà amb un cartell de luxe. El club Ad Fines Atletisme Martorell, entitat organitzadora de la prova, ha confirmat la presència de Chema Martinez . La Cursa de Martorell es desenvolupa en un circuit íntegrament urbà amb sortida i arribada a l’Avinguda Fèlix Duran i Cañameras (davant del pavelló esportiu municipal) i té un recorregut exigent i ‘trenca cames’. El rècord de la prova, establert en 29’36” està en possessió del kenià Cherem Simatwa des de l’edició del 2001. Les inscripcions obertes fins al 7 de Maig Les previsions del club Ad Fines és que la Cursa del 10 Km torni a tenir una participació multitudinària i que el diumenge 9 s’apleguin entre 1000 i 1500 atletes. Les inscripcions, que tenen un preu de 9 euros, es poden fer a través del portal d’internet <a href="http://www.siesports.com">siesports.com </a> i als punts habituals, i també en el fax de l’entitat (93 774 09 25).Mes informacio <a href="http://www.clubadfines.com">www.clubadfines.com</a>| La Cursa Infantil Premi Solvay té previst reunir més de 1000 joves atletes (nascuts de l’any 1989 i posteriors), la gran majoria dels quals procedents de Martorell i de les poblacions del voltant. Aquesta prova, que arriba a la sisena edició, obrirà la jornada a partir de les 9 hores en un circuit de 1.300 metres. Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden formalitzar fins al dia 30, al McDonald’s, de Martorell i a l’oficina del club Ad Fines, al complex esportiu del Torrent de Llops, de 6 a 8 de la tarda.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.