Iniciada la temporada de curses de muntanya a Catalunya

0
320

Amb la disputa de la 4a Cursa de Muntanya Mossos d´Esquadra – El Catllar es va inaugurar la temporada de curses de muntanya a Catalunya, que finalitzarà el proper mes de novembre. El canvi de data de la cursa (abans es feia a finals de setembre), ha beneficiat la participació a aquesta cursa, enguany 116 inscrits, i ha fet que els que ja havien participat en anteriors edicions coneguessin un nou paisatge del Catllar i del Ripollès, molt més verd i amb molta més aigua.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.