L’HOSPITALET ATLETISME – ÍNTEGRA 2 SOTS – CAMPIÓ DE LA LLIGA CATALANA MASCULINA

0
399

Aquest diumenge 2 de maig va tenir lloc a la l’Estadi “Josep Molins” de Sabadell la disputa de la Final de la Lliga Catalana Masculina de 1ª Divisió. L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 no va poder aconseguir el triomf final degut a absències de darrera hora i malgrat lluitar en tot moment amb el reforçat C. A. Dominiques va haver de consolar-se amb el sots – campionat final. Finalment el C. A. Dominiques va aconseguir el triomf amb 462 punts front els 446’5 de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 i els 319’5 dels C. A. Igualada. L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 va estar l’equip que més victòries va aconseguir (nou davant de les set de l’equip guanyador) destacant les de Jackson Quiñonez en 100 llisos (davant de José Guzmán) i 110 metres tanques, José Guzmán en 200 metres llisos, Abdelam Louah en 800 i 1500 metres llisos, Luis Vicente en 400 metres tanques, Rubén Ferrer en salt de llargada i els relleus de 4 x 100 (Raül Sabaté, Xavier Miranda, Eloi Andreu i Enric Martín) i 4 x 400 amb Luis Vicente, Francesc Bonfill, Antonio Delgado i Marcos Cabanas.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.