L’HOSPITALET ATLETISME – ÍNTEGRA 2 SOTS – CAMPIÓ DE LA LLIGA CATALANA MASCULINA

0
459

Aquest diumenge 2 de maig va tenir lloc a la l’Estadi “Josep Molins” de Sabadell la disputa de la Final de la Lliga Catalana Masculina de 1ª Divisió. L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 no va poder aconseguir el triomf final degut a absències de darrera hora i malgrat lluitar en tot moment amb el reforçat C. A. Dominiques va haver de consolar-se amb el sots – campionat final. Finalment el C. A. Dominiques va aconseguir el triomf amb 462 punts front els 446’5 de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 i els 319’5 dels C. A. Igualada. L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 va estar l’equip que més victòries va aconseguir (nou davant de les set de l’equip guanyador) destacant les de Jackson Quiñonez en 100 llisos (davant de José Guzmán) i 110 metres tanques, José Guzmán en 200 metres llisos, Abdelam Louah en 800 i 1500 metres llisos, Luis Vicente en 400 metres tanques, Rubén Ferrer en salt de llargada i els relleus de 4 x 100 (Raül Sabaté, Xavier Miranda, Eloi Andreu i Enric Martín) i 4 x 400 amb Luis Vicente, Francesc Bonfill, Antonio Delgado i Marcos Cabanas.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.