Blanco es fixa com a objectiu participar als Jocs Olímpics d´Atenes

0
510

José Luis Blanco ha començat ja a preparar els 3.000 metres obstacles de cara a poder participar als Jocs Olímpics que es disputaran a Atenes el proper mes d´agost. Blanco, que ahir va participar amb el GEiEG en la Final B de la Lliga Catalana de Clubs, va prendre´s la prova «com un entrenament, anar a guanyar sense forçar», i ho va aconseguir, amb un temps de 9:15, més d´un minut de la seva millor marca personal i rècord de Catalunya de 8:13. L´atleta lloretenc participarà, a més, en la propera cursa de 10 quilòmetres de Martorell, el proper diumenge per agafar fons en la seva preparació. En aquesta cursa, però, tindrà un rival molt dur: Chema Martínez, el campió europeu de l´especialitat. Blanco, a més, està sospesant la possibilitat de participar en el Míting de Palafrugell que se celebrarà el proper dia 29 de maig, en el qual participaria en la prova de 3.000 metres llisos i, d´aquesta manera «agafar una punta de velocitat que sempre fa falta en la prova d´obstacles». L´objectiu, doncs, està fixat a aconseguir la classificació per als Jocs d´Atenes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.