Juan Carlos Higuero i Edith Masai repeteixen victòria al Gran Premi Gaudí

0
430

L’atleta del FC Barcelona, Juan Carlos Higuero i la keniana Edith Masai han estat els guanyadors del Gran Premi Gaudí, les sèries professionals de la XX Milla Sagrada Família, celebrada avui diumenge a Barcelona. Sèrie masculina Durant els primers mil metres els 12 atletes han anat molt junts i a un ritme molt alt. A 600 metres del final, Juan Carlos Higuero i Chema Martínez (Nike Bowerman) s’han escapat del grup. Finalment l’atleta del Barça ha guanyat la cursa aconseguint, a més, rebaixar el temps aconseguit en l’edició passada, de 4’16" a 4’13". Chema Martínez ha passat segon a unes dècimes d’Higuero i Pol Guillen (FC Barcelona), un altres dels atletes asidus de la Milla, ha aconseguit el seu propòsit de fer podi aconseguint el tercer lloc amb 4’14". Sèrie femenina La keniana Edith Masai s’ha imposat per segon any consecutiu en la sèrie femenina batent, a més, el temps de l’any passat (ha fet 4’48" i el 2003 va fer 4’52"). Durant tota la cursa Masai i l’altra atleta keniana, Nancy Kiprop, han anat força escapades de la resta de participants. En la darrera recta (carrer Provença) Masai ha esprintat fort aconseguint una avantatge de més de 4 segons sobre Kiprop (4’52"). En tercer lloc ha quedat Núria Fernández (Nike Bowerman) que ha traspassat la línia de meta als 4’58" superant en l´esprint final a la resta de participants que han arribat agrupades. XX Milla Sagrada Família Pel que fa a les curses populars celebrades durant tot el matí, hi ha hagut 1.526 inscripcions. El fet més destacat és que s’han batut els dos rècords de la cursa en la categoria absoluta , tant femenina com masculina. En la sèrie femenina Anna Bové ha assolit un temps de 5’09" i en la masculina Marco Antonio Cepeda ha batut el rècord amb 4’19". Avui diumenge a les 20.15 hores el Canal 33 emet les dues sèries íntegres del Gran Premi Gaudí. A partir del dimecres 5 de maig es podran consultar les classificacions a <a href="http://www.claror.org">http://www.claror.org</a>

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.