El CA Tarragona és segon a la final de la Lliga de clubs

0
425

El Club Atletisme Tarragona ha finalitzat segon en la fase final d´ascens de la Lliga catalana de clubs, segona divisió, disputada aquest diumenge a l´Estadi Municipal de Castellar del Vallès, sota un cel ennuvolat i una temperatura ideal per a la pràctica de l´esport. El vencedor ha estat el CA Granollers, amb 215 punts, equip que aconsegueix l´ascens a primera divisió. El club tarragoní ha estat segon amb 195 punts, per davant del CA Castellar amb 155 punts i del CN Reus Ploms amb 104 punts. Amb aquest resultat, el CA Tarragona es consolida com el millor equip de la provincia, fruit de la magnifica progressió experimentada pels seus atletes durant els darrers anys. L´encontre ha estat marcat en tot moment per la lluita entre el club tarragoní i el CA Granollers, màxim favorit a priori, que tot i mantenir en tot moment la primera posició, ha vist perillar el lideratge en repetides ocasions pels excel.lents resultats aconseguits pels atletes tarragonins, que s´han imposat en set de les vint proves disputades, aconseguint a més quatre doblets. Carles Ferrer ha obert la llista de victòries en imposarse en un llarg sprint en els 5.000 metres, amb un temps de 15 minuts 55 segons, marca personal. | Carles Torra i Robert Romaní han dominat el salt de llargada, en el que han estat primer i segon amb unes marques de 6.70 i 6.36 metres respectivament. Torra s´ha imposat també en el salt amb perxa, amb 3.50 metres, prova en la que Adrià Serres ha estat segon amb 3.30 metres. Un altre doblet ha estat l´aconseguit per Xabier Sanjuan i Didac Rios, en salt d´alçada, amb 1,85 i 1,75 metres, respectivament. També han estat primer i segon Adrià Serres i Robert Romaní en els 110 metres tanques, amb uns temps de 15.7s i 15.9s, respectivament. Per la seva banda, Ferran Tortosa ha dominat les proves de velocitat, en imposar-se en els 100 metres amb un temps de 10.9 s i en els 200 metres, amb 22.4s, marca personal. Altres resultats destacats han estat les segones posicions aconseguides per Xabier Sanjuan en triple salt, amb 12.79 metres, per Pedro Vacas en llançament de disc amb 31.37 metres i pels equips de relleus 4×100 i 4×400 metres. L´actuació de l´equip tarragoní s´ha vist també marcada per dos importants contratemps, com són la lesió d´Alvaro Sáez i la caiguda de Didac Ciurana. Sáez, un dels favorists per a les proves de velocitat, s´ha lesionat durant la disputa dels 100 metres llisos, prova en la que només ha pogut finalitzar cinquè. La lesió l´ha impedit de participar en cap altra prova. Per la seva banda, Didac Ciurana ha caigut sobre la mateixa graella d´arribada en la prova dels 800 metres llisos, quan era segon, i ha finalitzat la cursa en quarta posició. L´equip tarragoní ha gaudit durant tot el matí d´un intens suport per part de les més de cinquanta persones que s´han desplaçat fins a Castellar del Vallès per acompanyar l´equip. El CA Tarragona felicita al CA Granollers per l´ascens aconseguit.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.