Resultats de la La 27 edició de la cursa popular i la 10 edició de la cursa de fons a l´ermita de Sant Josep

0
375

La 27 edició de la cursa popular i la 10 edició de la cursa de fons a l´ermita de Sant Josep va tenir lloc el passat dissabte 1 de maig. La participació total va ser de 280 corredors. La cursa popular va ser guanyada amb categoria masculina per Jordi Vallbona del FACVAC i en categoria femenina per Dolça Olle (Independent). La cursa de fons va ser guanyada en categoria masculina per Àngel Valderrama (Fila Domingo Catalan) amb un temps de 32´42´´) i en categoria femenina per Anahi Herrera (independent) amb un temps de 42´22´´. Les classificacions de la cursa es poden consultar a la pàgina web del club <a href="http://www.atletisme.com/clubs/montblanc/">http://www.atletisme.com/clubs/montblanc</a>. El C.A.M. vol donar les gràcies a tots els participants de les dues curses per la gran esportivitat de tots els corredors, i espera tonar-los a veure en l´edició del 2005.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.