Resultats de la La 27 edició de la cursa popular i la 10 edició de la cursa de fons a l´ermita de Sant Josep

0
503

La 27 edició de la cursa popular i la 10 edició de la cursa de fons a l´ermita de Sant Josep va tenir lloc el passat dissabte 1 de maig. La participació total va ser de 280 corredors. La cursa popular va ser guanyada amb categoria masculina per Jordi Vallbona del FACVAC i en categoria femenina per Dolça Olle (Independent). La cursa de fons va ser guanyada en categoria masculina per Àngel Valderrama (Fila Domingo Catalan) amb un temps de 32´42´´) i en categoria femenina per Anahi Herrera (independent) amb un temps de 42´22´´. Les classificacions de la cursa es poden consultar a la pàgina web del club <a href="http://www.atletisme.com/clubs/montblanc/">http://www.atletisme.com/clubs/montblanc</a>. El C.A.M. vol donar les gràcies a tots els participants de les dues curses per la gran esportivitat de tots els corredors, i espera tonar-los a veure en l´edició del 2005.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.