El CA Tarragona lluitarà per pujar a primera divisió

0
621

El proper diumenge dia 2 de maig el Club Atletisme Tarragona tindrà l´oportunitat, per segon any consecutiu, de lluitar per aconseguir l´ascens a primera divisió de la Lliga catalana de clubs, en l´encontre de fase d´ascens que es disputarà a l´Estadi Municipal de Castellar del Vallès. El club tarragoní tindrà com a rivals el CA Granollers, equip que ja es va imposar als tarragonins en la fase prèvia i màxim favorit per aconseguir l´ascens, el CA Castellar, equip que es va imposar en l´altre grup, i el CN Reus Ploms, equip que l´any passat militava a primera divisió. Aconseguirà l´ascens l´equip obtingui la major quantitat de punts, en una jornada en la que es disputarà la totalitat de les proves atlètiques de pista, i en la que el CA Tarragona presentarà un equip format per vint-i-vuit atletes. L´any passat el CA Tarragona també va lluitar per l´ascens fins a la darrera prova, però no va aconseguir l´objectiu per un escàs marge de cinc punts. Enguany, el club tarragoní presenta un equip amb major experiència, i amb la tranquilitat d´haver aconseguit l´objectiu fixat, com era mantenir la categoria. L´encontre s´iniciarà a les 10h del matí amb la prova de llançament de martell, i finalitzarà vore les 14h amb la disputa de les proves per relleus. La previsió meteorològica pel diumenge indica que el cel estarà parcialment ennuvolat, però no plourà, i hi haurà una temperatura màxima de 17°C.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.