El CA Tarragona lluitarà per pujar a primera divisió

0
467

El proper diumenge dia 2 de maig el Club Atletisme Tarragona tindrà l´oportunitat, per segon any consecutiu, de lluitar per aconseguir l´ascens a primera divisió de la Lliga catalana de clubs, en l´encontre de fase d´ascens que es disputarà a l´Estadi Municipal de Castellar del Vallès. El club tarragoní tindrà com a rivals el CA Granollers, equip que ja es va imposar als tarragonins en la fase prèvia i màxim favorit per aconseguir l´ascens, el CA Castellar, equip que es va imposar en l´altre grup, i el CN Reus Ploms, equip que l´any passat militava a primera divisió. Aconseguirà l´ascens l´equip obtingui la major quantitat de punts, en una jornada en la que es disputarà la totalitat de les proves atlètiques de pista, i en la que el CA Tarragona presentarà un equip format per vint-i-vuit atletes. L´any passat el CA Tarragona també va lluitar per l´ascens fins a la darrera prova, però no va aconseguir l´objectiu per un escàs marge de cinc punts. Enguany, el club tarragoní presenta un equip amb major experiència, i amb la tranquilitat d´haver aconseguit l´objectiu fixat, com era mantenir la categoria. L´encontre s´iniciarà a les 10h del matí amb la prova de llançament de martell, i finalitzarà vore les 14h amb la disputa de les proves per relleus. La previsió meteorològica pel diumenge indica que el cel estarà parcialment ennuvolat, però no plourà, i hi haurà una temperatura màxima de 17°C.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.