LA MILLOR MILLA DE CATALUNYA !!!

0
332

El proper diumenge, 2 de maig, tindrà lloc la vintena edició de la Milla Sagrada Família-Gran Premi Gaudí Sport. La Milla, organitzada per la Fundació Claror, es farà en un circuit urbà de 1.609 metres al voltant del temple de la Sagrada Família. Durant tot el matí hi haurà curses obertes a la participació gratuïta de persones de totes les edats. Les inscripcions per a participar es tanquen el proper dijous, 29 d´abril, a les 15 hores. A les 13´45h. s´iniciarà el Gran Premi Gaudí, amb els millors atletes internacionals.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.