10a cursa de fons(10Km) a l´ermita de Sant Josep de Montblanc

0
455

Benvolgut atleta, Et presentem la 27a Cursa popular (3km) i la que tindrà lloc el proper dissabte 1 de maig a les 10 del matí organitzades pel Club Atlètic Montblanc. Pots trobar propaganda de la cursa a la pàgina web: http://www.atletisme.com/clubs/montblanc. Per qualsevol altre informació respecte les mateixes pots trucar al telèfon 977 861733 o per correu electrònic a: camontblanc@wanadoo.es Esperem comptar amb la teva presència en aquest esdeveniment esportiu i et recordem que el termini d´inscripció per la cursa de fons finalitza el 29d´abril o quan s´arribi a 200 corredors. Pel que fa a la cursa popular les inscripcions són gratuïtes el mateix dia de la cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.