L’HOSPITALET ATLETISME – ÍNTEGRA 2 A LA FINAL DE LA LLIGA CATALANA MASCULINA

0
2529

Aquets diumenge 25 d’abril va tenir lloc al Polisportiu Municipal “Can Dragó” de Barcelona la disputa de la 2ª Jornada classificadora de la Lliga Catalana Masculina de 1ª Divisió. L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 va dominar a l’igual que a la jornada anterior amb molta comoditat malgrat baixes de darrera hora i la desqualificació de Rubén Ferrer a la prova de 110 metres tanques després d’aconseguir el tercer lloc final. La puntuació final va estar 214 punts pels riberencs per 192’5 punts pel GIRONA-COSTA BRAVA – C.A.Palafrugell i 173 pel C. A. Vic amb triomfs per José Guzmán en 100 metres llisos, Jackson Quiñonez en 110 metres tanques, Oriol Zardoya en salt amb perxa (segon va estar Oscar Ballesteros), l’incombustible Domingo Sánchez en llançament del disc i Antón Maria Godall en llançament del martell. La matinal va finalitzar amb una gran marca del relleu de 4 x 100 metres llisos, 41”98, compost per Guzmán, Quiñonez, Ferrer i Xavier Miranda. Diumenge vinent tindrà lloc la disputa de la gran final a la qual el màxim rival de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 serà el C. A. Dominiques d Lleida.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.