El CA Tarragona es classifica per la fase d´ascens de la Lliga de clubs

0
542

En una vibrant jornada atlètica, el Club Atletisme Tarragona ha remuntat fins la segona posició en el seu grup de segona divisió de la Lliga de clubs, en l´encontre celebrat aquest diumenge a l´Estadi Municial de Granollers. Aquest resultat implica la classificació per a la fase d´ascens a primera divisió per al club tarragoní. Els atletes del CA Tarragona han completat una jornada rodona, en la que han remuntat els cinc punts de desventatja amb que partien front a la UA Rubí de la jornada prèvia, i han aconseguit un marge final de 14 punts sobre el club barceloní. El guanyador d´aquesta fase ha estat el CA Granollers, amb 220,5 punts, per davant del CA Tarragona amb 193,5 punts, de la UA Rubí amb 179 punts i del CA Mollet amb 86 punts. La remuntada protagonitzada pel club tarragoní s´ha fonamentat molt especialment per les cinc victòries aconseguides en proves individuals. Adrià Serres amb 15.7 segons i Robert Romaní amb 16.1 segons (marca personal) han dominat la prova dels 110 metres tanques, mentre que Álvaro Sáez s´ha imposat amb claredat en els 400 metres llisos amb un temps de 52.3 segons, prova en la que Didac Ciurana ha estat tercer amb 53.5 s. | En els 3.000 metres obstacles Joan Bardina s´ha imposat amb un temps de 10m 37s, mentre que el decathleta Carles Torra s´ha imposat en el salt d´alçada amb 1,80 metres. La cinquena victòria del club tarragoní ha arribat en el relleu 4×100, en el que els atletes tarragonins s´han imposat per un ajustat marge a l´equip de Rubí, amb un temps de 43.7 segons. Altres posicions destacades han estat el segon lloc aconseguit per Ferran Tortosa als 100 metres llisos, amb 10.7 segons, marca aconseguida amb un vent legal de 1.6 m/s, el tercer lloc aconseguit per Héctor Mateu en llançament de disc, amb 28,20 metres i el tercer lloc de Pedro Vacas en llançament de martell, amb 34,48 metres. Ara l´equip tarragoní disputarà el proper diumenge la fase d´ascens, en una seu encara per determinar, i en la que s´haurà d´enfrontar al CA Granollers i als dos clubs classificats de l´altre grup. En qualsevol cas, amb aquest resultat el CA Tarragona ha aconsegut l´objectiu fixat per enguany, com era mantenir la categoria.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.