XVII edició de la CURSA DE L’ALBA

0
422

Com ja deus saber, el proper diumenge 9 de maig el Centre d’Esports i l’Ajuntament de Collbató organitzem la XVII edició de la CURSA DE L’ALBA, la CURSA DE MUNTANYA DE MONTSERRAT. En aquesta edició el circuit és el mateix que els darrers dos anys: pugem a Sant Jeroni passant per les Coves del Salnitre i pel monestir de Montserrat, amb 1000 m. de desnivell en 24 km. La sortida serà a les 8:30 a les pistes esportives municipals de Collbató, com els darrers anys. A la pàgina Web: <a href="http://www.cursalba.org">www.cursalba.org</a>podeu fer les inscripcions i trobar-hi tota la informació sobre el recorregut, el perfil, els accessos a Collbató, els serveis, i tot allò que pot ser d’interès per al corredor. Us agrairíem que féssiu extensiva aquesta informació a tots els membres del vostre club i amics que hi puguin estar interessats. Animeu-vos, us hi esperem!!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.