Roser Español, debut i triomf a la Copa d´Espanya de Curses de Muntanya

0
309

Aquest diumenge s´ha disputat la primera prova puntuable per la Copa d´Espanya de Curses de Muntanya amb la celebració de la VI Marató de Muntanya de la Marina Alta (Gata de Gorgos, Alacant). La Selecció Catalana de Curses de Muntanya 2004 ha aconseguit els primers podis de la temporada amb la victòria de Roser Español (UEC Mataró) i la tercera posició de Quico Soler (Centre Quitxalla Excta. Puigreig). A més, en la classificació per equips la selecció ha quedat segona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.