lvaro Sáez i Annabel Martí, campions de Catalunya universitaris

0
433

Els atletes del Club Atletisme Tarragona Álvaro Sáez i Annabel Martí es proclamaren campions de Catalunya universitaris en els campionats disputats aquest dissabte a Sabadell, en els que els atletes del club tarragoní han aconseguit un total de 7 medalles. Álvaro Sáez, que estudia enginyeria química a la Universitat Rovira i Virgili, s´imposà en la prova dels 100 metres llisos, amb un temps d´11.25 segons, tot i tenir un vent en contra de 2.8 m/s, mentre que Annabel Martí, també de la URV, guanyà la prova dels 5.000 metres, amb un temps de 19m 48 s. Per la seva banda, Bàrbara Pintado (URV) aconseguí tres medalles de plata en les proves de llançament de disc, amb una marca de 33.83 metres, llançament de pes amb 9.50 metres (marca personal) i llançament de martell amb 33.67 metres. També Adrià Serres (URV) fou segon en la prova dels 110 metres tanques, amb un temps de15.97 segons, i tercer en el salt d´alçada, amb 1,85 metres. Finalment, Didac Ciurana (URV) fou sisè en la prova dels 800 metres, amb 2m 03s. A destacar també la victòria, fora de concurs, de l´atleta Maria Bertran en la prova de llançament de martell. Bertran, que és atleta juvenil de primer any, s´imposà a les atletes universitàries amb una excel.lent marca de 37.12 metres, marca que supera la mínima per anar als Campionats d´Espanya de la seva categoria.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.