El CA Tarragona és tercer a la Lliga de clubs

0
445

El Club Atletisme Tarragona ha finalitzat en tercera posició del seu grup en la Lliga de clubs de segona divisió, després de la primera jornada disputada aquest diumenge a les pistes de Mollet del Vallés. El club tarragoní, amb una puntuació de 84.5 punts, s´ha classificat rera el CA Granollers, amb 111.5 punts i de la UA Rubí, amb 90, i per davant del CA Mollet (54 punts). La jornada ha estat marcada pel fort vent, que ha impedit la consecució de bones marques en les proves de velocitat i concursos. Entre les proves individuals, destacar les victòries d´atletes tarragonins en les proves dels 200 metres, 400 metres tanques, 800 metres i salt de llargada. Álvaro Sáez s´ha imposat en un llarg i apretat sprint en la prova dels 200 metres, amb una marca de 21.8 segons, tot i un vent contrari de 1.4 m/s. Âdria Serres i José Martín han fet doblet en la prova dels 400 metres tanques, en la que el decathleta s´ha imposat amb un magnífic temps de 57.5 segons, per 59.8 segons de Martín. Per la seva banda, Didac Ciurana ha dominat de principi a fi la prova dels 800 metres, amb un temps de 2.11.1, en una prova molt tàctica i en la que ha pogut contenir tots els atacs dels seus rivals. Finalment, Robert Romaní s´ha imposat en el salt de llargada amb un millor salt de 6.43 metres, per un ajustat marg d´un centímetre sobre el segon classificat. El proper diumenge dia 25 d´abril es disputarà a Granollers la segona jornada d´aquest grup de segona divisió de la Lliga Catalana de clubs, que servirà per definir quins equips disputaran la fase d´ascens i quins la de descens. El Club Atletisme Tarragona necessita avançar a un dels dos clubs que actualment el precedeixen en la classificació per assegurar-se la participació en la fase d´ascens i, per tant, garantir la seva presència un any més a la segona divisió.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.