El CA Tarragona és tercer a la Lliga de clubs

0
371

El Club Atletisme Tarragona ha finalitzat en tercera posició del seu grup en la Lliga de clubs de segona divisió, després de la primera jornada disputada aquest diumenge a les pistes de Mollet del Vallés. El club tarragoní, amb una puntuació de 84.5 punts, s´ha classificat rera el CA Granollers, amb 111.5 punts i de la UA Rubí, amb 90, i per davant del CA Mollet (54 punts). La jornada ha estat marcada pel fort vent, que ha impedit la consecució de bones marques en les proves de velocitat i concursos. Entre les proves individuals, destacar les victòries d´atletes tarragonins en les proves dels 200 metres, 400 metres tanques, 800 metres i salt de llargada. Álvaro Sáez s´ha imposat en un llarg i apretat sprint en la prova dels 200 metres, amb una marca de 21.8 segons, tot i un vent contrari de 1.4 m/s. Âdria Serres i José Martín han fet doblet en la prova dels 400 metres tanques, en la que el decathleta s´ha imposat amb un magnífic temps de 57.5 segons, per 59.8 segons de Martín. Per la seva banda, Didac Ciurana ha dominat de principi a fi la prova dels 800 metres, amb un temps de 2.11.1, en una prova molt tàctica i en la que ha pogut contenir tots els atacs dels seus rivals. Finalment, Robert Romaní s´ha imposat en el salt de llargada amb un millor salt de 6.43 metres, per un ajustat marg d´un centímetre sobre el segon classificat. El proper diumenge dia 25 d´abril es disputarà a Granollers la segona jornada d´aquest grup de segona divisió de la Lliga Catalana de clubs, que servirà per definir quins equips disputaran la fase d´ascens i quins la de descens. El Club Atletisme Tarragona necessita avançar a un dels dos clubs que actualment el precedeixen en la classificació per assegurar-se la participació en la fase d´ascens i, per tant, garantir la seva presència un any més a la segona divisió.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.