SETZE MEDALLES PER L’HOSPITALET ATLETISME – ÍNTEGRA 2 ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA UNIVERSITARI

0
312

Dissabte 17 d’abril va tenir lloc a Sabadell , concretament a les noves Pistes Municipals “Josep Molins” la disputa dels Campionats de Catalunya Universitaris amb una bona actuació dels atletes de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2. Setze medalles va estar el bagatge final aconseguit pels nostres atletes. Títols universitaris per Mireia Martí en 100 i 200 metres llisos, Xavier Miranda en 200 metres llisos, Rubén Ferrer en 110 metres tanques i Mireia Izaguirre en 3000 metres obstacles. Segons van estar Francesc Bonfill en 200 metres llisos, Rubén Ferrer en triple salt, salt de llargada i salt d’alçada, Víctor Zardoya en salt amb perxa, Pablo Rivero en 5000 metres llisos, Maria Carbó en 1500 metres llisos i Alba Quiñonero en 100 metres llisos. La medalla de bronze la van aconseguir Ander Mirambell en salt amb perxa i Neus Pañella en 100 metres llisos i triple salt.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.