SETZE MEDALLES PER L’HOSPITALET ATLETISME – ÍNTEGRA 2 ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA UNIVERSITARI

0
487

Dissabte 17 d’abril va tenir lloc a Sabadell , concretament a les noves Pistes Municipals “Josep Molins” la disputa dels Campionats de Catalunya Universitaris amb una bona actuació dels atletes de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2. Setze medalles va estar el bagatge final aconseguit pels nostres atletes. Títols universitaris per Mireia Martí en 100 i 200 metres llisos, Xavier Miranda en 200 metres llisos, Rubén Ferrer en 110 metres tanques i Mireia Izaguirre en 3000 metres obstacles. Segons van estar Francesc Bonfill en 200 metres llisos, Rubén Ferrer en triple salt, salt de llargada i salt d’alçada, Víctor Zardoya en salt amb perxa, Pablo Rivero en 5000 metres llisos, Maria Carbó en 1500 metres llisos i Alba Quiñonero en 100 metres llisos. La medalla de bronze la van aconseguir Ander Mirambell en salt amb perxa i Neus Pañella en 100 metres llisos i triple salt.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.