COMENÇA LA LLIGA CATALANA DE CLUBS 2004

0
450

Aquest cap de setmana comença la Lliga Catalana de Clubs 2.004 que tradicionalment representa l’inici de la temporada de competicions en pista a l’aire lliure. Aquest any, a la Lliga Catalana de Clubs es disputaran dues jornades classificatòries els dies 18 i 25 d’abril, i una jornada final el dia 2 de maig. En aquestes tres jornades participen els clubs classificats segons els resultats de la temporada passada. No participen els clubs que prenen part a la Divisió d’Honor d’àmbit estatal. Els encontres d’aquesta primera jornada es realitzaran a l’Estadi Municipal de Sant Celoni, organitzat pel CA Sant Celoni, el Grup A; i a l’Estadi Municipal de Mataró, organitzat pel CA Laietània, el Grup B.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.