El CAT al Català Universitari i a la Cursa dels Bombers

0
529

El proper cap de setmana es presenta pels atletes del Club Atletisme Tarragona amb diferents fronts de competició, ja que a més de l´inici de la Lliga Catalana de clubs, es disputen el Campionat de Catalunya Universitari i la Cursa dels Bombers a Barcelona. Un total de sis atletes disputaran dissabte els <a href="http://www.atletisme.com/clubs/jas/horari%20univ.htm">Campionats de Catalunya universitaris</a>, tots ells com a representants de la Universitat Rovira i Virgili. Anna bertran i Annabel Martí en 1500 metres i Bàrbara Pintado en llançament de disc i pes configuren la representació del club en categoria femenina. Per la seva banda, Álvaro Sáez en 100 metres, Adrià Serres en els 110 metres tanques, llançaments de javalina i disc i salt d´alçada i Didac Ciurana en els 800 metres seran els representants masculins. Tots ells parteixen amb aspiracions d´assolir posició de finalita, i de pas buscaran fer les marques mínimes per a classificar-se per al Campionat d´Espanya. El Campionat es disputarà aquest dissabte dia 17 a Sabadell, organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona, la Joventut Atlètica Sabadell i l´Ajuntament d´aquesta ciutat. Per altra banda, Maria del Carme Torné, Alex Pérez i Àngel López prendran part aquest diumenge en la VI Cursa dels Bombers de Barcelona, que tindrà lloc pels carrers de la ciutat comtal. Recordar finalment que el diumenge la majoria dels atletes del club disputarà la fase inicial en la segona divisió tant en categoria masculina com en femenina (dins l´equip de Catalunya Meridional) a Mollet i Sant Boi, respectivament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.