Arrenca la Lliga Catalana de clubs pel CA Tarragona

0
419

Aquest diumenge comença la Lliga catalana de clubs d´atletisme en pista, en les diferents categories. El Club Atletisme Tarragona participarà per segon any en la segona divisió masculina, de nou amb possibilitats per classificar-se per a la fase d´ascens, com ja va fer l´any passat. En la primera jornada, que es disputarà aquest proper diumenge a Mollet, el club tarragoní tindrà com a rivals el club local, CA Mollet, la Ua Rubí i el CA Granollers, clubs contra els que disputarà també la segona jornada, el diumenge dia 25 d´abril, a Granollers. Els dos primers classificats passaran a la fase d´ascens, mentre que els dos darrers disputaran la fase de descens. El Club Atletisme Tarragona es presentarà amb el seu equip complet, recuperat ja Carles Torra de la seva lesió hivernal, amb aspiracions de classificar-se per a la fase d´ascens. Es dóna a circumstància que l´altre club de la provincia que milita en aquesta divisió, el CN Reus Ploms, disputarà la lliga en l´altre grup, de manera que l´enfrontament entre els dos clubs de la demarcació només serà possible si ambdós clubs es classifiquen per a la mateixa fase final. Per altra banda, diverses atletes del Club Atletisme Tarragona disputaran per la seva banda la Lliga femenina de segona divisió, integrades en l´equip Catalunya Meridional, en el que prenen part atletes de clubs de la demarcació. Aquesta característica fa que aquest equip no pugui ascendir, encara que es proclami campió de la seva categoria.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.