La Selecció Catalana de Curses de Muntanya debuta a la Copa d´Espanya

0
495

Amb la disputa de la VI Marató de Muntanya de la Marina Alta, a la localitat de Gata de Gorgos (Alacant), el proper 18 d´abril, la Selecció Catalana de Curses de Muntanya, debutarà a la Copa d´Espanya 2004 de l´especialitat. La Marató de la Marina Alta, amb una distància de 42,195 Km, i 3.740 metres de desnivells acumulat, transcorre en un 71% per senders i la cota màxima per la que passa la cursa és de 605 metres. Aquesta cursa no s´adapta del tot a les característiques a les que estan acostumats els nostres corredors, que es desenvolupen millor en curses de més alçada i amb desnivells més forts, però no tota la geografia de la península té aquestes característiques. La Selecció Catalana estarà present amb tres corredors i dues corredores. En homes estaran presents el jove debutant Pere Aurell (Unió Excta. Matadepera), campió sub-23 de la Copa Catalana 2003, i els experts Xavi Cadena (Unió Excta. Urgellenca) i Quico Soler (Centre Quitxalla Excta.). En categoria de dones estaran presents la també debutant Roser Español (UEC Mataró), sub-campiona de Catalunya i de la Copa Catalana de l´any 2003, i la veterana Marta Busquets (Centre Excta. Súria), encara que la presència d´aquesta última estarà supeditada a la seva recuperació d´una tendinitis inoportuna. L´objectiu dels components de Selecció Catalana que disputaran la Copa d´Espanya és intentar assolir els èxits de la temporada passada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.