IVt GRAN PREMI CIRCUIT DE CATALUNYA

0
525

Aquest diumenge s’ha celebrat la quarta edició del Gran Premi Circuit de Catalunya – Cursa Diari Sport a les magnífiques instal·lacions del Circuit de Catalunya a Montmeló. La matinal atlètica ha estat marcada per unes condicions climatològiques excel·lents i per una important participació que ha estat per sobre dels 1.200 corredors. Els vencedors de la cursa de 8.000 metres han estat Francisco García Vilches (UA Terrassa), en la categoria masculina, Mireia Izaguirre (Integra 2) en la femenina. En la distància de 3.000 metres el vencedor ha estat Josep Mª Villegas (FCB) i la victòria en dones ha estat per a l’Anna Chico (Integra 2). La cursa en cadira de rodes ha esta dominada per Roger Puigbó en homes i Iolanda Gil en dones. Com ja hem assenyalat la matinal atlètica ha estat un èxit i una festa per l’atletisme català que avui s’ha aplegat a Montmeló per gaudir d’unes instal·lacions esportives diferents i per a col·laborar en una causa justa i solidària, ja que com cada any la recaptació de tots els atletes inscrits anirà a parar a la Fundació Esclerosi Múltiple. <br> <a href="http://www.atletisme.com/montmelo/fotos">Fotos de la Cursa</a> – <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/montmelo/">Resultats 2004</a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.