Jaume Sabater acaba la Marató de Rotterdam més ràpida

0
500

L´atleta del Club Atletisme Tarragona Jaume Sabater finalitzà amb un magnífic temps de 3 hores 6 minuts i 14 segons la seva participació en la 24ena Fortis Marató de Rotterdam, en el que constituia el seu debut en aquesta distància. Sabater acabà en la posició 541, d´entre els més de 8.000 participants que finalitzaren la prova, i disetè entre els 25 atletes estatals que prengueren la sortida. El guanyador de la prova fou l´atleta kenià Fèlix Limo, qui, amb un temps de 2h 6m 14s, exactament una hora més ràpid que Sabater, aconseguí el rècord de la prova i la millor marca mundial de l´any en la distància. La prova va tenir un gran nivell, amb tretze participants amb marca per sota de les 2h 10m, la qual cosa confirma el prestigi mundial d´aquesta prova. Per altra banda, Àlex López, també del Club Atletisme Tarragona finalitzà en la posició 63 en la 4a Gran Premi Circuit de Catalunya, cursa que té l´alicient que es disputa sobre la pròpia pista del circuit de Montmeló. López finalitzà els vuit kilòmetres de la prova amb un magnific temps de 30 minuts i 51 segons, marca que confirma l´excel.lent progressió d´aquest atleta durant la present temporada.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.