Jaume Sabater acaba la Marató de Rotterdam més ràpida

0
607

L´atleta del Club Atletisme Tarragona Jaume Sabater finalitzà amb un magnífic temps de 3 hores 6 minuts i 14 segons la seva participació en la 24ena Fortis Marató de Rotterdam, en el que constituia el seu debut en aquesta distància. Sabater acabà en la posició 541, d´entre els més de 8.000 participants que finalitzaren la prova, i disetè entre els 25 atletes estatals que prengueren la sortida. El guanyador de la prova fou l´atleta kenià Fèlix Limo, qui, amb un temps de 2h 6m 14s, exactament una hora més ràpid que Sabater, aconseguí el rècord de la prova i la millor marca mundial de l´any en la distància. La prova va tenir un gran nivell, amb tretze participants amb marca per sota de les 2h 10m, la qual cosa confirma el prestigi mundial d´aquesta prova. Per altra banda, Àlex López, també del Club Atletisme Tarragona finalitzà en la posició 63 en la 4a Gran Premi Circuit de Catalunya, cursa que té l´alicient que es disputa sobre la pròpia pista del circuit de Montmeló. López finalitzà els vuit kilòmetres de la prova amb un magnific temps de 30 minuts i 51 segons, marca que confirma l´excel.lent progressió d´aquest atleta durant la present temporada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.