Victòries de Marcel Zamora i Sílvia Tremoleda a Banyoles

0
364

L´Àrea d´Esports de l´Ajuntament de Banyoles va organitzar la XIVa edició del duatló de Banyoles i Comarca, prova que va comptar amb 225 inscrits per cobrir les distàncies de 10 km de cursa a peu inicial, 40 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu. Marcel Zamora (C.N. Barcelona) i Miquel Capó (New Wave Alcudia) es van distanciar des de l´inici de la prova seguits a mig minut a la primera transició per Sergi Rodríguez (T. Moià), Josep Manel Juárez (C.N. Reus Ploms), Héctor Colom (C.E. Picornell) i Manuel Méndez (C.N. Mataró). Al segment de ciclisme Zamora i Capó van incrementar l´avantatge 3 minuts i cobrint el tercer segment amb relativa comoditat Zamora va creuar la línia d´arribada en primera posició amb un temps final de 1 h 53 min 55 s. Capó va finalitzar segon i Rodríguez va assolir la tercera posició. Sílvia Tremoleda (C.N. Reus Ploms) recuperada d´una lesió lleu va tornar a la competició amb la victòria a la categoria femenina, creuant la línia d´arribada amb un un temps de 2 h 11 min 58 s. Maria Sarrado (C.N. Reus Ploms) i Meritxell Montguillot van finalitzar en sona i tercera posicions, respectivament. L´equip masculí del Club Natació Reus Ploms i femení de l´Esportiu Picornell van assolir les primeres posicions per clubs.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.