Victòries de Marcel Zamora i Sílvia Tremoleda a Banyoles

0
597

L´Àrea d´Esports de l´Ajuntament de Banyoles va organitzar la XIVa edició del duatló de Banyoles i Comarca, prova que va comptar amb 225 inscrits per cobrir les distàncies de 10 km de cursa a peu inicial, 40 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu. Marcel Zamora (C.N. Barcelona) i Miquel Capó (New Wave Alcudia) es van distanciar des de l´inici de la prova seguits a mig minut a la primera transició per Sergi Rodríguez (T. Moià), Josep Manel Juárez (C.N. Reus Ploms), Héctor Colom (C.E. Picornell) i Manuel Méndez (C.N. Mataró). Al segment de ciclisme Zamora i Capó van incrementar l´avantatge 3 minuts i cobrint el tercer segment amb relativa comoditat Zamora va creuar la línia d´arribada en primera posició amb un temps final de 1 h 53 min 55 s. Capó va finalitzar segon i Rodríguez va assolir la tercera posició. Sílvia Tremoleda (C.N. Reus Ploms) recuperada d´una lesió lleu va tornar a la competició amb la victòria a la categoria femenina, creuant la línia d´arribada amb un un temps de 2 h 11 min 58 s. Maria Sarrado (C.N. Reus Ploms) i Meritxell Montguillot van finalitzar en sona i tercera posicions, respectivament. L´equip masculí del Club Natació Reus Ploms i femení de l´Esportiu Picornell van assolir les primeres posicions per clubs.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.