Prop de 300 policies i bombers participaran aquest dissabte al III Cros Interpolicial de la Policia Municipal de Sabadell

0
425

Aquest dissabte, prop de 300 policies i bombers participaran al III Cros Interpolicial de la Policia Municipal de Sabadell al parc de Catalunya. Aquesta prova es va dur a terme per primera vegada fa dos anys dins de les jornades esportives per la Festa de la Policia Municipal de Sabadell, quan va comptar amb 75 participants. La novetat d’enguany és la realització del Primer Cros Popular, obert a esportistes o ciutadans que hi vulguin participar. De moment, ja hi ha un total de 64 inscrits. Amb aquesta iniciativa es pretén apropar l’esport a tothom. A banda d’això, el Cros es divideix en diferents modalitats. En primer lloc, a les 10.30 h es farà una cursa de 5 km per a dones i veterans, amb un total de 86 inscrits. Tot seguit, a les 11.00 h hi haurà una cursa de 7,5 km per a sèniors (fins a 40 anys), que ja compta amb 119 inscrits. A les 12 del migdia es farà el repartiment de premis als tres primers atletes de cada categoria. A més, també es premiarà individualment els millors atletes locals, el més veterà, el més jove i també els millors equips. Les competicions són gratuïtes i compten amb la participació de l’Ajuntament i de la Joventut Atlètica de Sabadell, que ofereixen suport logístic amb el muntatge del circuit i les classificacions. També es compta amb l’ajut de diferents empreses sabadellenques que s’encarreguen d’aportar petits obsequis i premis pels competidors. Dels inscrits, 247 són homes i 22 són dones. Hi ha participants principalment de Barcelona, Igualada, Manresa, Sant Boi, Blanes, Polinyà, Badalona, Mataró, el Prat, Ripollet, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Gramenet i Terrassa. Hi ha membres de la Policia Municipal, dels Mossos d’Esquadra, de la Guàrdia Civil, de la Policia Nacional i dels Bombers. En total hi ha 269 persones, tot i que fins dissabte encara hi ha temps per inscriure-s’hi.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.